Vandaag geopend tussen 08:00-12:00 en 13:00-17:45

​​​​​​

Mesotten natuursteen is gespecialiseerd in maatwerk van Belgische blauwe steen, allerlei soorten marmers, granieten en composietmaterialen. Daarom is het mogelijk het gekozen materiaal op maat te bewerken naar wens.

Mesotten staat voor maatwerk in natuursteen. Ooit gestart met het fabriceren van grafmonumenten is Mesotten uitgegroeid tot een begrip in de verre omgeving.

Inmiddels realiseert Mesotten natuursteen dorpels, tabletten, tegels, trappen, brievenbussen, badkamerinrichtingen, tafel- en keukenbladen enzovoort. Allemaal op maat gemaakt in onze eigen, moderne werkplaats.

Wij leveren alle soorten natuursteen zoals bijvoorbeeld graniet, Belgische blauwe steen, composiet, leisteen, marmer en kalksteen. In standaardafmetingen of op maat en naar wensen van de klant.

Een van de meest gevraagde maatwerkproducten is Belgische blauwe steen. We gebruiken de befaamde blauwe steen uit Soignies (Henegouwen, Wallonië) van Carrières du Hainaut.

Wij beschikken over een productiehal van ruim 1000 m², 600 m² opslagruimte en een showroom van 200 m².

Daarnaast beschikken wij over onze eigen plaatsingsdienst.

Binneninrichting
Tabletten, vloeren, tafelbladen, keukenbladen, badkamers, wastafels, trappen.

Buiteninrichting
Deur -en raamomlijstingen, dorpels, muurafdekstenen, gevelbekleding, zuilen, tuin -en parkornamenten, paden en inritten, zwembadboorden, brievenbussen, trappen, grafstenen.

Neem gerust even contact met ons op of kom langs in onze showroom en laat u deskundig informeren!

Benieuwd welke natuursteen producten wij voor u op maat kunnen maken?

Bezoek onze showroom